Over ons

Our goal is to "shine light in the dark"...

Met toewijding en begrip willen wij bedrijven en de toekomst van mensen echt helpen groeien.

Neem contact op.

pijl rechts zwart

Dark Light werd opgericht in 2021, met de visie om dataprojecten te bemensen met de juiste expert. Het begrijpen van de zakelijke impact van de juiste persoon op de juiste plaats, en het verbinden van het juiste project in iemands carrièrepad, is niet iets wat je licht opvat. Met toewijding en begrip willen we bedrijven en de toekomst van mensen echt helpen groeien.

Wij willen data vermenselijken! Dit betekent dat we data willen vertalen in mensentaal, om business impact te genereren. Dit doen we door het beste talent voor de juiste uitdaging te leveren. Wij vinden de juiste tijdelijke data banen voor de beste consultants.

Met 10+ jaar ervaring in project staffing & het bouwen van digitale producten en toegang tot een enorm netwerk, heeft Dark Light de ambitie om business impact te genereren door de juiste uitdagingen te verbinden met het juiste talent.

twee groene sterren talent

Talent

Wij herkennen talent als geen ander, wij beseffen dat er voor iedereen een tijd en een plaats is. Wij koppelen het juiste talent aan de juiste plek.

groene driehoeken snel en flexibel

Snel en flexibel

Snelle en flexibele uitbreiding van het gegevenspersoneel - schaal op of af

mensen Team integratie

Focus

Wij richten ons alleen op business intelligence & data banen

Ontmoet het team

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Senior Bedrijfsmanager

Fréderic Ledent

LinkedIn-Icoon

Bedrijfsmanager

Yunes Lemhouer

LinkedIn-Icoon

Bedrijfsmanager

Thomas van Haren

LinkedIn-Icoon

Managing Partner

Paul Lepoutre

LinkedIn-Icoon

Neem contact op.

Ben jij ons volgende teamlid?