Op zoek naar een data job?

Wil je deel uitmaken van een
data dreamteam?

Vind hier je (freelance) baan data !

Bekijk alle vacatures

Pijltjesteken

Bij Dark Light realiseren we ons dat onze experts onze grootste troeven zijn. Jou in contact brengen met het beste project voor jouw carrière tegen de beste voorwaarden is het minste wat we kunnen doen.

Als gespecialiseerd data & BI adviesbureau geloven we dat je de beste versie van jezelf kunt zijn als je werkt in een omgeving waar je jezelf kunt ontwikkelen, kunt groeien, een goede balans hebt met je persoonlijke leven en trots bent op wat je doet.

Ons doel is om hét expertisecentrum binnen data & business intelligence te worden. Daarom investeren we in technologie, vaardigheden, kennis en groei!

Neem contact met ons op of zoek een project dat bij je past, wij helpen je groeien als persoon die klaar is voor de toekomst.

Wij bieden je:
- uitstekende financiële voorwaarden
- een beloningssysteem voor extra werk
- toegang tot een grote (data) gemeenschap
- administratieve ondersteuning
- trainingen (intern & extern)

Doe mee - Afbeelding - data analyse
Doe mee - Beeld - vergadering
Doe mee - Afbeelding - schrijven data
Doe mee - Afbeelding - schrijven data

Don’t wait until great things happen, make them happen!

Sluit je aan bij een community waar doorzetters gewaardeerd worden, kunnen leren, kennis delen, fouten mogen maken en elke dag kunnen groeien! Als lid van onze community kun je rekenen op een concurrerend vast pakket, gecombineerd met een ondernemersbeloning! Samen maken we een pakket dat past bij jouw wensen!

Ontdek alle carrières

Pijltjesteken