zwarte pijl links

We zijn aan het groeien! Op zoek naar nieuw talent!

7 februari 2022

2021 was de geboorte van Dark Light. Met een duidelijke strategie en doel, zijn we erin geslaagd om geweldige klanten en kandidaten te krijgen om ons te helpen ons doel te bereiken.

Nu zijn we de stam aan het uitbreiden. We willen sneller meer groeien, maar wel met de juiste aanpak en strategie. Daarvoor zijn we actief op zoek naar een Sourcing Partner.

Deze persoon zal verantwoordelijk zijn om in contact te komen met grote experts in de markt, is een echte people connector en staat te popelen om nieuwe mensen te leren kennen.

Interesse of kent u iemand? Neem contact op via info@dark-light.be of via 0475 75 31 82 (Paul Lepoutre)

Functieomschrijving:

Dark Light, opgericht in 2021, is een gespecialiseerd data & business intelligence adviesbureau, met specialisaties als Data Engineers, Data Scientists, Data Analisten en Experts in Business Intelligence.

Hier dragen we ertoe bij dat bedrijven betere beslissingen kunnen nemen, beter weten hoe hun bedrijf ervoor staat en kunnen inzetten op Artificial Intelligence, Machine Learning & Internet of Things oplossingen.

Als jonge start-up willen we snel groeien en hebben we mensen nodig die hieraan willen bijdragen. Wij bieden de middelen, ondersteuning en een netwerk, we zijn op zoek naar gedreven mensen die aan de slag willen! Daarom zijn we op zoek naar een echte Sourcing Partner die het leuk vindt om met mensen te praten en mensen te verbinden.

FUNCTIEBESCHRIJVING

Je leert over het domein van data & business intelligence. Wat zijn de rollen binnen dit domein en wat drijft de mensen die hierin actief zijn?
Je gaat op zoek naar interessante mensen binnen dit domein en leert hen goed kennen
Je probeert constant goede connecties te leggen die relevant kunnen zijn voor Dark Light
Je gebruikt alle mogelijke kanalen (eigen systeem, LinkedIn, Jobsites, netwerk, ...) om de juiste mensen te identificeren
Je bereidt mensen voor op gesprekken met klanten
Je helpt mee onderhandelen over het beste tarief/salaris voor deze mensen
Je behartigt de belangen van je kandidaten/consultants
Je rapporteert rechtstreeks aan de Managing Partner

PROFIEL

Je hebt een economische studie afgerond (Marketing, Economie, Management, HR, Bedrijfseconomie, ...)
Je hebt ervaring en/of interesse in sales en/of recruitment
Je hebt een gezonde interesse in mensen en wat ze doen
Je hebt interesse in de digitale wereld (zoals software, AI, Machine Learning, Data Science, ...)
Je bent leergierig, resultaatgericht en een echte teamplayer
Je wilt snel groeien
Je spreekt vloeiend Nederlands & Engels

OFFER

Je kan meegroeien met een solide en ambitieuze start-up
Je maakt deel uit van een groeiende markt
Je kan rekenen op een competitief salaris, bestaande uit een meer dan marktconform vast brutosalaris, aangevuld met een interessant commissiesysteem (op basis van duidelijk gedefinieerde objectieven)
Je kan rekenen op een uitgebreid pakket extralegale voordelen, zoals een bedrijfswagen, maaltijdcheques, netto onkostenvergoeding, gsm, ...